Tiramisù

En av Italias mest elskede desserter, er kjent for sin uimotståelige kombinasjon av ladyfingers dyppet i kaffe, lagdelt med en rik og luftig blanding av mascarponeost, egg og sukker, og toppet med et dryss av kakaopulver. Dette kulinariske mesterverket har røtter som stikker dypt inn i italiensk matkultur, og har lenge vært en storfavoritt på dessertmenyer over hele verden for sin perfekte balanse mellom søtt og bittert, mykt og kremet.

Vår Hemmelighet: Lidenskap og Tradisjon

Hva gjør vår Tiramisu så spesiell, spør du? Hemmeligheten ligger i detaljene. Maria Rosaria, vår egen mesterkokk med røtter dypt plantet i italiensk jord, legger sin sjel i hver eneste bit. Vi tror på kraften av autentiske ingredienser og tidstestede metoder. Vår Tiramisu skiller seg ut fordi vi nøye velger hver ingrediens, fra de ferskeste eggene til den mest aromatiske kaffen og den rikeste mascarponeosten.

Mer enn Bare en Kake

For oss er Tiramisu mer enn bare en dessert; det er en feiring av italiensk håndverk, kultur og tradisjon. Maria Rosaria bruker en familieoppskrift som har blitt overlevert gjennom generasjoner, tilført små, personlige justeringer som løfter denne klassikeren til nye høyder. Vårt løfte til deg er en Tiramisu som ikke bare smaker som en drøm, men også bærer med seg historien og varmen fra et ekte italiensk kjøkken.

Vi inviterer deg til å oppdage magien bak vår Tiramisu og hvorfor denne desserten har en spesiell plass i hjertene til alle som besøker Felloni & Piersante.