
Vårt handlagte pasta.
Alle våre pasta typene er håndlagde.
Hver dag, bak disken, lages fersk fylt pasta som ravioli, tortelli, mezzelune og mer.
Her kan du finne det beste av Italia i ditt eget nabolag.
Her er et utvalg av våre produkter men du kan finne
mye mer varianter i våre butikker. Kom og besøk oss.
Caserecce er en tradisjonell kortpasta som brukes til populære sicilianske pesto-oppskrifter. Casarece er perfekt til å tilberede ulike sommersalater.
Tagliatelle er en pasta typisk for sentrale- og nordlige Italia. Navnet kommer fra verbet "å kutte" eller "å skille", siden den lages ved at man sprer deigen i tynne ark og kutter den etter å ha rullet den. I Emilia-Romagna er det typiske å kombinere med denne typen pasta, Ragú alla Bolognese, men også andre forskjellige sauser kan brukes som skinke, tomatsaus, trøfler, sjømat og smakfulle sauser basert på grønnsaker eller oster.
Papardelle passer best med fyldige og kremaktige sauser. Pappardelle er en annen populær type pasta. Den har et utseende som ligner på tagliatelle. Mens tagliatelle er en form for pasta fra den rene Emilia-Romagna-tradisjonen, er pappardelle typisk for Toscana-regionen. Pappardelle blir ofte servert i Toscana, typisk med sauser av viltkjøtt som villsvin, hare eller and, eller enkelt servert med skogsplukket sopp.
Spaghetti er den mest kjente pastatypen og den har trolig over tid blitt den italienske nasjonalretten. Den kan serveres med de alle fleste sauser, ragú, carbonara, pummarola etc. Alla chitarra varianten av spaghetti er en spesialitet, opprinnelig fra Abruzzo fylket, som er populær i hele senter- og sør Italia.