Focaccia, Pizzetta & Piadina.

Focaccia er populært både i og utenfor Italia, og blir nytt som en rett i seg selv, som tilbehør til andre retter eller til smørbrød. Focaccia-deigen ligner pizzadeig i konsistens, og består av mel, olivenolje, vann, salt og gjær. Vanligvis blir brødet før steking dryppet med olivenolje og smaksatt med havsalt, urter og ofte også oliven, små tomater eller andre ingredienser. Vårt focaccia er låget med ekte Italienske oppskriter og tradisjoner. Vi håndlager også pizzette som er veldig populart Italienske “street food”.
Piadina eller piada, pieda, pida, piè, ifølge lokale dialekter, er et preparat basert på hvetemel typisk for Romagna og det øvre området av Marche, spesielt provinsene Ravenna, Forlì-Cesena, Rimini og Pesaro- Urbino. Piadinaen ser ut som et flatt og sirkulært bakverk, generelt tynt, og spises i skiver som brød eller hel fylt etter ønske: velsmakende med spekemat, oster og grønnsaker.

Forrige
Forrige

Vår pasta

Neste
Neste

Project Five